Balletvloeren

De balletvloer, ook wel marley vloer, is te gebruiken als ballet- en podiumvloer. Door de kwaliteit die wij leveren, is de vloer te hergebruiken en kan deze vele jaren dienst doen. De vloer is aan 2 zijden bruikbaar, eenvoudig te leggen en af te plakken.

Wij kunnen de vloer in de volgende kleuren leveren: zwart/wit, zwart/grijs, zwart/zwart en grijs/grijs. De balletvloer die tijdelijk gelegd wordt, wordt aan de bovenzijde of half aan de ondervloer geplakt met PVC of Gaffa tape in de kleuren wit, zwart of grijs. Desgewenst kunnen wij deze meeleveren. Zie hiervoor onze pagina “tape“.

Prijzen

Wij kunnen u deze zware kwaliteit balletvloer aanbieden voor € 10,75 per m2. De rollen zijn 2 meter breed en 20 meter lang. De prijzen zijn excl. 21% BTW en transportkosten.

Nadat u een aanvraag van offerte heeft gedaan, krijgt u binnen 24 uur de offerte toegestuurd. na uw goedkeuring kunnen wij de vloer binnen enkele dagen leveren. Indien gewenst kunt u de rollen zelf ophalen en bespaard u daarmee de verzendkosten.

Levertijden
Zwart/witDirect leverbaar
Zwart/grijs2 tot 4 weken
Zwart/zwart2 tot 4 weken
Grijs/grijs2 tot 4 weken

Technische gegevens
Type balletvoerMarley
Rolbreedte2 meter
Rollengte20 meter
Dikte1,7 mm
Totaal gewicht p/m22130 g/m2

Bij elke bestelling leveren wij u een keuringsrapport met betrekking tot de brandvertraging.